Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

«Βόλτα» στην Κύπρο, γιατί επί της ουσίας τίποτε…

Στην Κύπρο ήταν το διήμερο που μας πέρασε και η ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακή Επιτροπής είπε να αποδεχτεί την πρόσκληση της Κυπριακής, να βρεθεί στο Νησί και να συναντηθούν…
Αυτό ήταν.
Μην ψάχνετε για την είδηση. Δεν υπάρχει!!!
Ο Σπύρος Καπράλος ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να συναντήσει τον Ουράνιο Ιωαννίδη και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το Ολυμπιακό Κίνημα. Βέβαια μπορεί να συζήτησαν και άλλα, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Γιατί έτσι και αλλιώς ούτε η Ελλάδα, ούτε η Κύπρος παίζει σημαντικό ρόλο στο Ολυμπιακό Κίνημα. Κανείς από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη νέα σύνθεση δεν μετέχει στη ΔΟΕ πλην του Λάμπη Νικολάου με τον οποίο δεν έχει ο Σπύρος Καπράλος και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Και όπως λέει και η ανακοίνωση: «Η συνάντηση έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο Λευκωσίας και ο κ. Καπράλος παρέστη στην Ειδική Συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, δηλώνοντας: “Όπως τόσα χρόνια Ελλάδα και Κύπρος πορεύθηκαν μαζί, έτσι και οι Ολυμπιακές μας Επιτροπές, θα έχουν κοινή πορεία. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και πιστεύω ότι συνεχίζοντας την ευδόκιμη συνεργασία μας, θα υλοποιήσουμε όλους τους κοινούς στόχους”.
Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος της ΚΟΕ απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Καπράλο, να μεταβεί στην Κύπρο για να παρακολουθήσει τους 13ους Αγώνες Μικρών Κρατών της Ευρώπης από 1 έως 6 Ιουνίου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

Όσο για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ και τα επεισόδια ούτε φωνή, ούτε… ακρόαση.