Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

«Εκκίνηση για το περιβάλλον» στο Βερολίνο το 2009

Η κρίση, κρίση, όμως οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξακολουθούν να στηρίζουν αθλητικές διοργανώσεις. Κατακόρυφη είναι οι μείωση στις πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, χιλιάδες οι απολύσεις, όμως όλα αυτά είναι προσωρινά.
Η κρίση κάποια στιγμή θα τελειώσει και τότε μας ενδιαφέρει το μερίδιο της αγοράς.
Και ποιας αγοράς; Όχι βέβαια της Ελληνικής, αλλά της Γερμανικής.
Αυτό, σε περίληψη, είναι το σκεπτικό της TOYOTA, η οποία αν και έχει προβλήματα με έλλειμμα πέρσι για πρώτη φορά μετά από 60 ή 70 χρόνια και συνεχίζει να στηρίζει το στίβο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τέταρτη φορά.
Άλλωστε η οικονομική κρίση θα περάσει κάποια στιγμή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το φθινόπωρο όλα θα είναι διαφορετικά – στην Ευρώπη βέβαια – γιατί εδώ στην Ελλάδα όσοι γνωρίζουν πιστεύουν ότι το Σεπτέμβρη θα έρθει η κρίση στη χώρα μας.

Ένα πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία τον Αύγουστο, θα συγκεντρώσει τους καλύτερους αθλητές του κόσμου καθώς και δεκάδες Ολυμπιονίκες αν και είναι μετα-Ολυμπιακή χρονιά.
Η χορηγία της Ιαπωνικής εταιρίας αφορά 5 iQ και 17 Avensis για τις μετακινήσεις των μελών της οργανωτικής Επιτροπής στην κίνηση του Βερολίνο και περιβαλλοντικές ανησυχίες.
Το σλόγκαν είναι «Εκκίνηση για το Περιβάλλον» και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που μας έστειλαν προσπαθούν με ένα… σμπάρο να πετύχουν όλους τους στόχους.