Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Η… κατρακύλα της ΕΟΕ (www.hoc.gr) συνεχίζεται

Δυστυχώς τα στοιχεία για την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που παρουσιάσαμε χθες.

Βιαστήκαμε…
Η εβδομάδα των μετρήσεων τώρα ολοκληρώθηκε και τα νούμερα που θα δείτε είναι πλήρη για την εβδομάδα των εκλογών.

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα η ιστοσελίδα… κατρακύλησε κατά 912.340 θέσεις και είναι πλέον στο νούμερο 2.983.239 της παγκόσμια κατάταξη.
Και όταν λέμε παγκόσμια κατάταξη θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας περίπου 30 εκατ. ιστοσελίδες και blog που μπορούν να δώσουν στοιχεία στις μετρήσεις διότι υπάρχουν και αυτά με μονοψήφιο αριθμό «μοναδικών επισκεπτών».

Τραγική είναι η κατάσταση!!!
Εμάς μας λυπεί ιδιαίτερα.

Από την άλλη δεν μπορούμε να κρύψουμε τη δική μας χαρά για τη μεγάλη άνοδο.

Οι μετρήσεις είναι ακόμα καλύτερες από τις χθεσινές, θα το δείτε αν κλικάρετε στις φωτογραφίες.
Το http://www.greek-olympics.blogspot.com/ είναι στην θέση 657.207 με πάνω από 500 επισκέπτες καθημερινά ενώ και στα blog σύμφωνα με το http://blogs.sync.gr/ είμαστε στη θέση 824 σε σύνολο 39.890 Ελληνικά ιστολόγια.
Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και άλλα στοιχεία από δίαφορες ανεξάρτητες μηχανές μετρήσεων.

Αυτό όμως που πραγματικά θέλουμε είναι να καταφέρουμε να «ξυπνήσουμε» την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη νέα ηγεσία και τον Σπύρο Καπράλο και να τους βάλει όλους να δουλέψουν.

Να δουλέψουν πραγματικά.
Δυστυχώς αυτό προϋποθέτει να… ξεβολευτούν ορισμένοι και ορισμένες. Πιθανότατα να χρειάζεται η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ριζική αναδιάρθρωση και επιτέλους ένα Οργανόγραμμα λειτουργίας.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει πέντε ημέρες από την εκλογή του Σπύρου Καπράλου και να μην υπάρχει ούτε η σύνθεση της Ολομέλειας, ούτε μήνυμα του προέδρου, ούτε και βιογραφικό του!!!

«Ήμαρτον» όπως είπε και ο Μίνωας Κυριακού κατά την αποχώρησή του…