Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Άντε να πείσεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας


Αύριο το βράδυ είναι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελλήνιου ΓΣ και όπως κάθε χρόνο ο Μίνωας Κυριακού έχει καλέσει όλη την πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου. Εκτός από την πίτα γίνονται και οι βραβεύσεις των αθλητών στα ατομικά και ομαδικά αθλήματα που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.
Αύριο όμως είναι και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Παραολομπιακής Επιτροπής στην οποία θα βραβευτούν και οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες που κέρδισαν μετάλλιο στο Πεκίνο, αθλητές που δεν είναι άλλωστε και λίγοι αφού η συγκομιδή ήταν 5 χρυσά, 9 αργυρά και 10 χάλκινα, 25 συνολικά, έξι φορές περισσότερα από αυτά της Ολυμπιακής Ομάδας.
Στην εκδήλωση έχει κληθεί και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Ιωαννίδης τον οποίο κατηγορεί η ομάδα Κυριακού για εμπλοκή του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΕ στηρίζοντας Κούβελο. Φυσικά δεν μπορεί να είναι σε δύο μέρη παρά το γεγονός ότι η μία εκδήλωση αρχίζει στις 7.00μμ (Παραολουμπιονίκες) και η άλλη στις 8.00μμ (Πανελλήνιος ΓΣ). Είναι όμως ευγενικό να φύγει ο Γιάννης Ιωαννίδης από την πρώτη εκδήλωση για τη δεύτερη όταν μάλιστα από πλευράς σπουδαιότητας δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις.