Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Eπιβεβαίωση του greek-olympics σε όλα τα επίπεδα


Για όσους από εσάς μας παρακολουθείται, και είστε αρκετοί το τελευταίο διάστημα θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν μας αρέσει να «ευλογούμε τα γένια μας». Όμως μερικές φορές χρειάζεται και αυτό. Το κάνουν οι μεγάλες σε κυκλοφορία εφημερίδες συχνά-πυκνά έστω και αν πετυχαίνουν ένα και χάνουν… εκατό.
Γιατί να μην το κάνουμε και εμείς στο http://www.greek-olympics.blogspot.com/ που δεν είναι όπως έχουμε πει από την αρχή ειδησεογραφικό site ή blog, αλλά σχολιογραφικό.
Στις 29 Ιανουαρίου, δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ενώ εμφανιζόταν ο Ισίδωρος Κούβελος ως υποψήφιος το δημοσιεύσαμε ένα άρθρο που φαίνεται και στη διπλανή φωτογραφία με τον Μίνωα Κυριακού να έχει 11 ψήφους όσους και πήρε και τον αντίπαλό του 16 και 2 λευκά-άκυρα, τα πήρε και αυτά και έφτασε τους 18 ψήφους.
Αρκετές ώρες πριν από το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε ένα ακόμα με τον τίτλο: «Μέσα» ο Καπράλος, «έξω» ο Κυριακού, «θύμα» ο Φρέντι, ενώ δύο μέρες ενωρίτερα στις 27 Ιανουαρίου 2009 το άρθρο: Νίκη Καπράλου, στέλνει στην… εξέδρα τον Κυριακού, δεν ήταν… προφητικό, επειδή προφήτες δεν είμαστε, αλλά… αποκαλυπτικό.