Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Συνέχεια στην αντιπαράθεση: Κούβελος – Κυριακού 2-0

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο λέει μια παροιμία τους λαού μας και ισχύει στην περίπτωση της κόντρας του Μίνωα Κυριακού με τον Ισίδωρο Κούβελο.
Νικητής και σε αυτή την περίπτωση ο δεύτερος. Αφού κατάφερε να τον εκτοπίσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τώρα τον… διώχνει και από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) στην οποία είχε εκλεγεί γραμματέας το 2005.
Η σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΕ αποφάσισε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος θα είναι υποψήφιος για γραμματέας «κλείνοντας την πόρτα» σε πιθανή διεκδίκηση του Μίνωα Κυριακού.
Οι εκλογές στη ΔΕΜΑ θα γίνουν δύο ημέρες πριν από την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων στην Πεσκάρα στα τέλη Ιουνίου και οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε ότι ο πρόεδρος Αμάρ Ανταντί είναι απολύτως σύμφωνος με την επιλογή και θα στηρίξει με ψήφους τον Ισίδωρο Κούβελο.
Τώρα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αποφάσεις ο Γιώργος Λενός που στήριξε τον Ισίδωρο Κούβελο στις εκλογές της Ιππασίας είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) αντικαθιστώντας τον Γιάννη Καρρά που «μετακομίζει» ως εκπρόσωπος της ΕΟΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), μαζί με το μέλος της επιτροπής αθλητών Άγγελο Κυριακίδη.
Τέλος η Ολομέλεια εξέλεξε τα μέλη της Επιτροπής «Αθλητισμός και Γυναίκα». Μετά από πρόταση της προέδρου Σοφίας Μπεκατώρου, εκλέχθηκαν οι Ξένια Αργειτάκη, Αγγελική Κανελλοπούλου, Άννα Καραμανλή, Αναστασία Κελεσίδου, Βούλα Κοζομπόλη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έλλη Ρούσσου και Αιμιλία Τσουλφά.