Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Απάντηση Νικολόπουλου στην ομοσπονδία μπάσκετ

Την «έκπληξη» για να μην πούμε την «οργή» του αρχηγού της Ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αντώνη Νικολόπουλου (φωτό) προκάλεσε η επιστολή της Ομοσπονδίας μπάσκετ σχετικά με τις «απαξιωτικές συνθήκες διαμονής» των ομάδων ανδρών και γυναικών.
Στην απάντησή του ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει:
«Με έκπληξη έλαβα γνώση την από 1/7/09 επιστολή σας προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Ιδιαίτερα στέκομαι στο σημείο που μιλάτε για απαξιωτική συμπεριφορά της Επιτροπής προς τις ομάδες του μπάσκετ ανδρών και γυναικών.
Επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω σε τι αναφέρεστε όταν μιλάτε για απαξιωτική συμπεριφορά σας γνωρίζω ότι, η ομάδα ανδρών διαμένει σε ξενοδοχείο εκτός πόλης, όπως είχε προγραμματίσει η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων.
Όταν η ομάδα ζήτησε να μεταφερθεί εντός πόλης, το αίτημά τους το κάναμε δεκτό και μάλιστα δεχθήκαμε και τις ευχαριστίες του αρχηγού της αποστολής.
Όσον αφορά τις γυναίκες, που μένουν στο Μεσογειακό Χωριό, έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους, δεν έχουν κανένα παράπονο και σε κάθε τους αγώνα είμαστε κοντά τους, μας θεωρούν το γούρι τους.
Επίσης όλους τους αγώνες των ανδρών τους παρακολούθησαν και ενίσχυσαν την προσπάθειά τους, εκτός από εμένα, και άνθρωποι του αρχηγείου.
Αν αυτή η σχέση είναι απαξιωτική προς την ομάδα και τους αθλητές, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερο».