Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Η Real στηρίζει τη υποψηφιότητα της Μαδρίτης για το 2016

Και η «Βασίλισσα», η Real είναι στο πλευρό της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 για τη Μαδρίτη.
Στον πρώτο αγώνα που έκαναν ντεμπούτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά με τα «λευκά» και έληξε ισόπαλος (1-1) με αντίπαλο την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ιταχάντ πριν από την έναρξη του αγώνα στο τουρνουά «Κύπελλο Ειρήνης».
Ο αρχηγός της Real, Ραούλ και της ομάδας Αλ Ιταχάντ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το πανό με το σήμα της «Μαδρίτης 2016» και το τοποθέτησαν μπροστά τους κατά τη διαδικασία της παράταξης των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου.
Στο φετινό «Κύπελλο Ειρήνης» που γίνεται για πρώτη φορά στην Ισπανία και όχι στη Νότιο Κορέα όπως όλα αυτά τα χρόνια (ξεκίνησε το 2003) μετέχουν 12 ομάδες από 10 χώρες που είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους σε Μαδρίτη, Μάλαγα, Ουέλβα, Χερέζ με τον τελικό στη Σεβίλλη στις 2 Αυγούστου.
Οι ομάδες που μετέχουν εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Σεβίλλη και η Μάλαγα από την Ισπανία, η Άστον Βίλα από την Αγγλία, η Γιουβέντους από την Ιταλία, η Οπόρτο από την Πορτογαλία, Λυόν από τη Γαλλία, η Μπεσίκτας από την Τουρκία, η Σεονγκάμ από τη Ν. Κορέα, η Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία, η Λίγκα ντε Κουίντο από το Εκουαδόρ και η Ατλάντε από το Μεξικό.