Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Τη δουλειά στην ΕΟΕ τη βλέπουν… αγγαρεία

Ούτε αγγαρεία να έκαναν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μετά τα όσα έγιναν με το χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας στο αντίστοιχο καλοκαιρινό στο Τάμπερε που αρχίζει την Κυριακή εξακολουθούν την ίδια τακτική απαξίωσης.
Αν και ανακοίνωσαν την ομάδα, εμείς την έχουμε γράψει από χθες, βαρέθηκαν να γράψουν τα μικρά ονόματα των αθλητών, τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος και γενικά να δώσουν κάποια στοιχεία για το τι είδους αγώνες είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος τα ελληνόπουλα.
Οι αγώνες αυτοί είναι υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και πολλοί αθλητές που έχουν λάβει μέρος στο παρελθόν έχουν γίνει Ολυμπιονίκες. Αποτελεί δηλαδή μία πολύ σημαντική διοργάνωση.
Για τους… άλλους.
Γιατί εκεί στην ΕΟΕ είναι αγγαρεία…
Μυαλό δεν έβαλαν από το χειμερινό φεστιβάλ που ανακοίνωσαν την ομάδα ενώ είχαν αρχίσει οι αγώνες, ενώ για αποτελέσματα, όλα μαζί στο τέλος…
Και για να «θαυμάσετε» αντιγράφουμε την ανακοίνωση της ΕΟΕ:
«Για το Τάμπερε της Φινλανδίας αναχωρεί το Σάββατο η ελληνική αποστολή για το 10ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας. Η Τελετή Έναρξης θα γίνει την Κυριακή το βράδυ και οι αγώνες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 24 Ιουλίου, με τη χώρα μας να έχει εκπροσώπηση στα έξι από τα εννέα αθλήματα του προγράμματος. Η αποστολή αποτελείται συνολικά από 92 άτομα και αρχηγός της είναι το μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 10ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας είναι οι εξής:
Στίβος: Σεϊτανίδης, Γονιδέλης, Κουκουζέλης, Παγουράς, Ανδρουλιδάκης, Ρόντος, Μπουραζάνας, Νασιάκος, Σιάκουλης, Γεραγίδης, Μαρτζούκος, Τσιώκος, Τόλιου, Δρακάκη, Καρακατσάνη, Κοίνη, Δαλάκα, Παπακώτση, Ψαράκου, Πολυχρονίδου, Κατσούλα, Προσκυνιτοπούλου, Λίγα, Πετρίδου
Κολύμβηση: Εγγονόπουλος, Καρακάιδος, Βαζαίος, Αλυφαντής, Σαμιλίδης, Χαλιντέη–Χριστόπουλος. Μολυβιάτης, Θεοχαρίδης, Βασιλειάδου, Κλάδη–Μαρούδα, Παπαδοπούλου, Καραντάκου, Χατζέλη, Γκουρνέλου, Κούνη, Εζάτ
Τζούντο: Φωτιάδης, Μουστόπουλος, Αζοϊδης, Ντανατσίδης, Μαυρίδης, Αγγελίδης, Γογούσης, Γιώτση, Σοφρώνη, Βυζανιάρη, Τσολάνη, Μελιγκάκη.
Γυμναστική: Τσάκου, Τριχοπούλου, Χάψα, Χατζηευσταθίου, Αντωνιάδης, Κωνσταντινίδης
Ποδηλασία: Σπανόπουλος, Κατσούρας, Κουτσονικολής
Τένις: Πανούλας, Ψαρρός, Παπαοικονόμου, Παπανελοπούλου»
Ειλικρινά δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με το θέμα, όμως δεχθήκαμε πολλά mails που μας επεσήμαναν τα παραπάνω. Στη φωτογραφία το στάδιο του Τάμπερε που θα γίνει ο στίβος και η τελετή έναρξης.