Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Νοίκιασαν άδειες για να κυκλοφορούν στις Ολυμπιακές λωρίδες

Tο περιστατικό με την επιστροφή από πλευράς αθλητών των οδοιπορικών έχει προκαλέσει πολλά – αρνητικά – σχόλια. Αν και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από… τυπικότητες αρχικά, στο τέλος κατάλαβε το λάθος και ανακοίνωσε ότι τα 150 ευρώ θα τα καλύψουν οι χορηγοί.
Βέβαια αν και δεν μας είπαν ποτέ για πόσα χρήματα επρόκειτο ώστε να μην σπαταλήσει η ΕΟΕ δημόσιο χρήμα που το νοιάζεται θα πρέπει να εξηγήσει γιατί πλήρωσε 1.100 ευρώ για να μετακινούνται μέλη της ΕΟΕ και Έλληνες αξιωματούχοι στις Ολυμπιακές λωρίδες στο Λονδίνο, ενώ κάθε ομάδα έχει και όχημα διαπιστευμένο, αλλά και υπάρχουν τα λεωφορεία που συνδέουν όλες τις εγκαταστάσεις, αλλά και γιατί χρειάζεται 4.800 ευρώ για τηλεπικοινωνίες όταν το internet είναι πλέον και τηλέφωνο.
Επανερχόμαστε στο θέμα των αθλητών διότι το ποσό δεν πρέπει να ήταν ούτε 5.000 ευρώ, όμως θέλησαν εκεί να δείξουν ότι κάνουν οικονομία. Και για όσους δεν πιστεύουν αυτά που διαβάζουν τους παραπέμπουμε στη «Διαύγεια» όπου είναι δημοσιευμένες οι συγκεκριμένες αποφάσεις και πολλές άλλες.