Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο Κοκκαλάνης στην ιστιοσανίδα είναι στην 6η θέση και... ανεβαίνει

Ο Βύρων Κοκκαλάνης στην ιστιοσανίδα RS:X θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ιστιοπλόος με την καλύτερη θέση από Ελληνικής πλευράς και ο μοναδικός που μπορεί να πάρει μέρος στην κούρσα του μεταλλίου. Ο Κοκκαλάνης πήρε την τρίτη θέση στην 7η κούρσα και την 11 στην 8ή και είναι στη γενική κατάταξη στην 6η θέση με 68 βαθμούς ποινής. Απομένουν δύο κούρσες, την Κυριακή και μετά ο τελικός.
Η Αγγελική Σκαρλάτου στην ιστιοσανίδα RS:X μετά από 8 κούρσες είναι στη 17η θέση με 139 βαθμούς, ενώ απομένουν δύο κούρσες για να ολοκληρωθεί το αγώνισμα.
Ο Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser μετά από 10 κούρσες είναι στην 26η θέση με 208 «καθαρούς» βαθμούς ποινής σε μία κατηγορία όπου η Κύπρος διεκδικεί το πρώτο της μετάλλιο, αργυρό όπως όλα δείχνουν με τον Παύλο Κοντίδη που είναι δεύτερος πριν από την κούρσα του μεταλλίου που μετέχουν τα δέκα πρώτα σκάφη σε βαθμολογία σε μία επιπλέον κούρσα για να βελτιώσουν τη θέση τους.
Η Άννα Αγραφιώτη στα Laser Radial ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με 257 «καθαρούς» βαθμούς μετά από 10 κούρσες στην 33η θέση ανάμεσα σε 41 αθλήτριες.
Οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος στα 470 είναι στην 19η θέση μετά από 6 κούρσες με 102 βαθμούς ποινής.