Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αυλαία στο Λονδίνο με δύο Έλληνες σε μαραθώνιο και ορεινή ποδηλασία

Πέφτει σήμερα η αυλαία των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων. Το Λονδίνο σε λίγες ώρες θα παραχωρήσει τη σειρά του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Όμως μέχρι την τελετή λήξης και το «party, party, party» που ετοιμάζουν οι διοργανωτές υπάρχουν αρκετοί τελικοί και μάλιστα σε δύο από αυτούς έχουμε και Ελληνικές συμμετοχές.
Στον μαραθώνιο των ανδρών τρέχει ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πούλιος που έχει ατομικό ρεκόρ 2ώρες 17.12 για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς με ώρα έναρξης 13.00 Ελλάδος και αφού θα έχει τερματίσει στις 15.30 (Ελλάδος) είναι η σειρά του Περικλή Ηλίας στην ορεινή ποδηλασία που είναι και ο τελευταίος αθλητής μας στο Λονδίνο.
Ο μαραθώνιος θα γίνει στο κέντρο της πόλης του Λονδίνου, ενώ το αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας σε μια ειδική περιοχή που ονομάζεται Χαντλέι Φαρμ στο Έσσεξ σε έκταση που ανήκει στο «στρατό της σωτηρίας».
Και μιας και είναι η τελευταία ημέρα να σας πούμε ότι στο πόλο των ανδρών όπου η Ελληνική ομάδα αποκλείστηκε στον τελικό παίζουν Κροατία και Ιταλία, που ήταν στο δικό μας όμιλο, ενώ η Ισπανία παίζει με αντίπαλο την Ουγγαρία για την 5η-6η θέση και η Αυστραλία που μας απέκλεισε στον τελευταίο αγώνα με τις ΗΠΑ για την 7η-8η θέση.