Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Τελικά τα καταφέραμε, το greek-olympics τους… ξύπνησε

Τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση από τη ΔΟΕ για έξι αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ και μία μέρα μετά και από την τελευταία Ολυμπιακή Επιτροπή, αυτή της Δομινικανικής Δημοκρατίας, η ΕΟΕ… διέκοψε τον… ύπνο της και έβγαλε ανακοίνωση.
Σε αυτό μάλλον βοήθησε και το greek-olympics.blogspot.com που τους τα… σέρνει και όχι αδίκως για τη σιωπή.
Το δείγμα λοιπόν είναι Ελληνικό, φυσικά χωρίς να ανακοινώνουν το όνομα του αθλητή, όλοι όμως γνωρίζουν ότι αφορά την υπόθεση της Αθανασίας Τσουμελέκας.
Σήμερα το μεσημέρι, προφανώς μετά από… συσκέψεις είπαν να κάνουν τη… χάρη και να ανακοινώσουν αυτό που έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον τρεις ημέρες.
Και το λέμε αυτό διότι η ΔΟΕ ποτέ δεν βγάζει ανακοίνωση αν προηγουμένως δεν έχει ενημερώσει τους εμπλεκόμενους.
Και στην περίπτωση αυτή όπως ειδοποίησε την CONI, την Ιταλική Επιτροπή, τους Γερμανούς, το Μπαχρέιν, τη Δομινικάνική Δημοκρατία και την Κροατία θα έπραξε το ίδιο και με την Έλλαδα.
Δεν… τρελάθηκαν δηλαδή και είπαν να μας το στείλουν το έγγραφο με τρεις ημέρες καθυστέρηση και αφού τα διεθνή πρακτορεία ανέφεραν το όνομα της Τσουμελέκα στις ανταποκρίσεις τους.
Δυστυχώς όμως για τον Σπύρο Καπράλο και τη νέα Ολομέλεια, θέλει να «κλέψει» τη… δόξα της προηγούμενης που τήρησε σιωπή… ιχθύως όταν το Γενάρη η είδηση για τη Τσουμελέκα έκανε το γύρο του κόσμου.
Τώρα μπορούν με την… ησυχία τους να πάνε να κάνουν Πρωτομαγιά και να «πιάσουν» το Μάη όπως λέει ο λαός μας.
Κρίμα όμως γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί, όπως διαπιστώνουμε από την αναγνωσιμότητα του blog και τα mail που δεχόμαστε που όχι απλά ενδιαφέρονται, αλλά ήλπιζαν να αλλάξει κάτι…