Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Ναυάγησε η συνάντηση της ομάδας Κυριακού


Αναβολή επ’ αόριστο για τη συνάντηση της ομάδας Κυριακού. Το προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα στις 11.00πμ δεν έγινε ποτέ. Ούτε αυτό δεν μπορούν να οργανώσουν σωστά οι σύμβουλοι του Μίνωα Κυριακού, να μαζέψουν 6 ανθρώπους δηλαδή, αφού τόσοι είναι οι «οπαδοί» του. Όσο για τους υπόλοιπους πέντε που μπορεί να τον ψηφίσουν η κατάσταση αλλάζει προς το χειρότερο.
Δύο εξ αυτών γευμάτισαν πριν από μερικές ημέρες με τον Ισίδωρο Κούβελο στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο (φωτό), όμως δεν θα σας πούμε τα ονόματά τους αν και το www.greek-olympics.blogspot.com τα γνωρίζει. Εκεί βρέθηκε και ο Σπύρος Καπράλος, αλλά και ο Θανάσης Κανελλόπουλος.
Δυστυχώς και πάλι αδιάβαστος ο Μίνωας Κυριακού, κάλεσε τον κ. Κανελλόπουλο σήμερα στο γραφεί του για να… ζητήσει την ψήφο του. Όμως ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εξήγησε στον κ. Κυριακού ότι στηρίζει τον Ισίδωρο Κούβελο κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον καναλάρχη του ΑΝΤ-1.
Και οι διαρροές συνεχίζονται. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για διπλούς ψηφοφόρους και στα δύο στρατόπεδα. Η ομάδα Κούβελου έχει δύο «διπλούς» που μάλιστα παραβρεθήκαν στη χθεσινή συνάντηση των 15, από την οποία απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων ο Στέλιος Προσαλίκας και Αντώνης Τσαμεσίδης. Από τη συνάντηση Κυριακού που δεν έγινε ποτέ θα απουσίαζαν ο Στέλιος Αγγελούδης και ο Μανώλης Κολυμπάδης.
Πρόβλημα έχει προκύψει με την ομοσπονδία Πυγμαχίας. Η ΕΟΕ ενημέρωσε ότι ο εκπρόσωπός της Περικλής Τρικαλιώτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική Ολομέλεια επειδή η ομοσπονδία είναι τιμωρημένη από τη Διεθνή. Νομικά όμως δεν είναι τελεσίδικη η απόφαση αφού δεν έχει επικυρωθεί η απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA.
Πάντως ακόμα και αν η πυγμαχία είναι εκτός πάλι δεν βγαίνουν τα… κουκιά. Η σημερινή καταμέτρηση δίνει 25 παρόντες και 3 απόντες. Από αυτούς ο Ισίδωρος Κούβελος συγκεντρώνει 15, ο Μίνωας Κυριακού 9, ενώ μία ψήφος θα είναι λευκή.

Το «ξήλωμα» του 4ου ορόφου

Η πρώτη κινήση που πρέπει να κάνει ο Ισίδωρος Κούβελος είναι να «ξηλώσει» τον 4ο όροφο της ΕΟΕ. Εξωτερικοί συνεργάτες, σύμβουλοι, αλλά και προσωπικό μόνιμο που στελέχωσαν, συμβούλευσαν και στηρίζουν τον Μίνωα Κυριακού πρέπει να απομακρυνθούν. Ακόμα και όσοι προσπαθούν να «πηδήξουν» από το μισο-βυθισμένο καράβι, κατηγορώντας τον κ. Κυριακού σε «ομοσπονδιάρχες» που είναι στο πλευρό του Κούβελου και με τους οποίους έχουν έμμισθη σχέση.
Ελπίζουν ότι όσα λένε σε βάρος του Κυριακού να φτάσουν στα αφτιά του Ισίδωρου Κούβελου και θα παραμείνουν στη θέση τους όπως κάνουν τόσο καιρό με διάφορους τρόπους.

Η κοπή της πίττας του Πανελληνίου ΓΣ

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου το βράδυ έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίττας του Πανελληνίου ΓΣ και η βράβευση των καλυτέρων αθλητών και ομάδων του ερασιτεχνικού τμήματος για τη χρονιά (2008) που πέρασε. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πολύ σημαντική και ο Μίνωας Κυριακού πιστεύει ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Για αυτό έδωσε εντολή στον ΑΝΤ-1 η δεξίωση να καλύψει 300 άτομα και όχι 200 όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όχι μόνο ποιοι θα πάνε, αλλά ποιοι δεν θα παραβρεθούν. Και δεν μιλάμε μόνο για προέδρους ομοσπονδιών, αλλά κυρίως για πολιτικούς. Κάποτε, στις ημέρες δόξας του Κυριακού ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο… παρέλαυνε, μαζί και η αξιωματική αντιπολίτευση.
Φέτος όμως ίσως δεν βρεθούν στις καρέκλες και τόσοι πολλοί. Απόντες θα είναι και πολλοί αθλητές. Αφού τα περισσότερα τμήματα είναι απλήρωτα για πολλούς-πολλούς μήνες!!!