Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Στο τροχαίο δεν έφταιγε ο Φελπς που οδηγούσε κανονικά

Παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στον Μάικλ Φέλπς. Έτσι έγινε το τροχαίο ατύχημα – ευτυχώς – το βράδυ λίγο πριν τις 9.00μμ στη Βαλτιμόρη.
Η γυναίκα που οδηγούσε ένα Honda Accord πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στο 6.000 κυβικών μαύρο τζιπ Cadillac Escalade (φωτό) του Μάικλ Φελπς σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της αστυνομίας Άντονι Γκουλιέλμι που ήταν κατηγορηματικός και στο αν το αλκοόλ έπαιξε ρόλο στο ατύχημα.
Και το αναφέρουμε διότι μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας ο Μάικλ Φελπς είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος.
Όσο για τη γυναίκα που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ένιωσε πόνους στον αυχένα και το χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Φυσικά στο σημείο έσπευσαν όλα τα σωστικά συνεργεία, ακόμα και η πυροσβεστική, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν για τεχνικό έλεγχο.
Το αυτοκίνητο του Φελπς έχει χτυπήσει μπροστά, ενώ της γυναίκας στην πλευρά του οδηγού για αυτό και τραυματίστηκε.
Να θυμίσουμε ότι πειν από έναν χρόνο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο, ο Μάικλ Φελπς και ο Ουσέιν Μπολτ ήταν οι καλύτεροι αθλητές με 8 και 3 χρυσά μετάλλια και πολλά παγκόσμια ρεκόρ. Όμως οι δύο αυτοί αθλητές έχουν ακόμα κάτι κοινό. Εκτός από τον Φελπς και ο Μπολτ είχε τροχαίο πριν από μερικούς μήνες στο οποίο μάλιστα είχε τραυματιστεί ελαφρά.